I/O: Почнува најголемата конференција на Google

Објавено на 16.05.2017 во AndroidI/O: Почнува најголемата конференција на Google

За само 2 дена на конференцијата Google I/O ќе дознаеме за многу новитети од технолошкиот гигант, на кои работел изминатава година. Компанијата ќе го открие најновиот Android O оперативен систем, друг и сосема нов оперативен систем Fuchsia, Andromeda, Google Home смарт звучниците, Google Assistant гласовниот асистент со вештачка интелигенција, Daydream платформата за виртуелна реалност, Android Wear оперативниот систем за смартчасовници, веб верзија на апликациите Allo и Duo, Chromecast и Android TV, и многу други иновации.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}