Google Assistant за iPhone веќе е достапен за симнување

Објавено на 20.05.2017 во iOsGoogle Assistant за iPhone веќе е достапен за симнување

Google како што се очекуваше на годинешната i/o конференција го престави Google  Assistant наменет за iPhone кој ќе ги има речиси истите функции како и кај Android системот, секако во оние сегменти на поврзување на сервисите и интернет активностите кои ги дозволувa Apple.

Google Assistant ги содржи сите можности кои интернет гигантот ги има на располагање во делот на пребарувањето низ интернет и поврзување со содржини и сервиси кои ви требаат во моментот. Преку гласовни команди исто така може да вопоставите телефонски повици да испраќате пораки, да креирате потсетници, да местите аларми и многу други услуги. 

Дигиталниот персонален гласовен Google Assistant може да го преземете од iTunes за iOs системот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}