Видео: Face Swap на Microsoft ќе ве забавува на Android

Објавено на 05.06.2017 во AndroidВидео: Face Swap на Microsoft ќе ве забавува на Android

Microsoft ја лансираше новата забавна апликација Face Swap за Android која ја користи селфи камерата. Откако ќе направите фотка Face Swap автоматски го селектира само лицето и потоа го „лепи“ на различни позадини кои се смешни или необични. 

Целта е да ги изненадите вашите пријатели или пак креираните селфи фотки да ги споделите на социјалните мрежи. 

Face Swap излезе од бета фаза и сега официјално може да се преземе од Play Store за Android.
 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}