Android O доаѓа во август - За кои телефони важи надградбата

Објавено на 08.06.2017 во AndroidAndroid O доаѓа во август - За кои телефони важи надградбата

Google најверојатно ќе ја лансира новата верзија на Android во првата половина на август, која моментално ја знаеме како Android O. Бенефитите од новата верзија на Android најпрво ќе ги добијат Google Pixel и Pixel XL. 

Android O бета верзија е моментално достапна за Nexus 5X, 6P и Pixel C, а не е познато дали овие уреди ќе го добијат новиот софтвер истовремено како Pixel смартфоните.

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}