eSight 3 смарт очила: Прв пат ја видел својата жена

Објавено на 15.06.2017 во НовостиeSight 3 смарт очила: Прв пат ја видел својата жена

Ендру Ејри страда од ретката очна болест Stargardt, поради која видот му се оштетил и не можел да гледа 20 години. Пред 15 години се венчал со својата сопруга. Сега по втор пат се венчале за да може Ендру да ја доживее својата сопруга и да ја види со венчаница.

eSight 3 смарт очилата му помогнале на младиот човек, со кои можел да види се околу него со помош на камерата и сензорите. 

„Можам да ти ги видам веѓите“, била првата реакција на Ендру и почнал да плаче. 

Голем проблем за него било тоа што не може да го види изразот на лицето на својата жена, а сега со очилата може да ги види сите детали од денот. Ендру вели дека со eSight 3 смарт очилата, животот му се променил. Оттогаш започнал со кампања за собирање на парични средства за смарт очила, со цел да им помогне на сите што се болни од Stargardt болеста.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}