Huawei го заштити 4D Touch терминот

Објавено на 19.06.2017 во НовостиHuawei го заштити 4D Touch терминот

Huawei поднесе барање за заштита на трговскиот термин 4D Touch за кој се верува дека ќе биде користен во идните смартфони, таблети и смарт часовници. Засега нема никакви детали за каков вид на технологија станува збор, но се претпоставува дека е надградба на 3D Touch системот на Apple за внес на команди со различни степени на притисок врз екранот на мобилниот уред.
 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}