Samsung Galaxy S7(edge) доби јунска безбедносна надградба

Објавено на 22.06.2017 во НовостиSamsung Galaxy S7(edge) доби јунска безбедносна надградба

Корисниците на Samsung Galaxy S7 и S7 edge добиваат поголема сигурност со последната OTA надградба за предводничкото дуо од 2016 година. Galaxy S7 ја добива софтверската верзија G930W8VLS2BQF1, а Galaxy S7 edge - G935W8VLS2BQF1.

Јунското софтверско надополнување ќе го стабилизира вашиот смартфон и со тоа добивате екстра оптимизација на перформансите, комплет со поправката на багови. Кога ќе добиете известување за софтверска надградба на оперативниот систем, бидете сигурни дека батеријата на телефонот е полна и да ви биде конектиран на Wi-Fi мрежа. Ако се уште не сте добиле известување, може да проверите и да го направите тоа рачно во Settings > About Device > Software Updates.

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}