Месечно на YouTube се логираат 1,5 милијарда корисници

Објавено на 23.06.2017 во НовостиМесечно на YouTube се логираат 1,5 милијарда корисници

Google откри фантастична статистика за нивниот бесплатен видео сервис YouTube на кој месечно се логираат 1,5 милијарда корисници со нивни профили. Предноста на логирањето е што може да ги прегледате сите видео канали кои ги следите, да оставате лајкови или дислајкови и коментари, како и самите да прикачувате видео содржини. 

Исто така на YouTube сега најголем раст има на паметните телевизори бидејќи корисниците може многу лесно да ја активираат апликацијата и да гледаат видеа на голем екран со HD резолуција покрај нивниот смартфон или таблет.

Логирањето на YouTube стана многу полесно и побрзо со унифицираниот пристап при што со една Google корисничка сметка може да им пристапите на сите G апликации како Gmail, Chrome, Drive и други. 
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}