„Macbook облик“ доби новата стаклена продавница на Apple

Објавено на 26.06.2017 во Новости„Macbook облик“ доби новата стаклена продавница на Apple

Apple во Чикаго изгради вистинско ремек дело, односно продавница само со стакло и покрив во облик на Macbook

„Нашата продавница на North Michigan Avenue веќе послужи над 23 милиони корисници, откако се отвори во 2003, а сега правиме нешто што е уште подобро за Чикаго“, рекол Ник Лехи.

Се разбира, компанијата се води по филозофијата на Стив Џобс, кој сакаше се да изгледа и да биде совршено, и одвнатре и однадвор. Погледнете на видеото одозгора како изгледа, фасцинантно, зар не?

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}