Авионскиот режим на iOS 11 дозволува активација на Wi-Fi

Објавено на 27.06.2017 во iOsАвионскиот режим на iOS 11 дозволува активација на Wi-Fi

iOS 11 доаѓа на есен, за кој веќе речиси сите функции се познати и се знае дека ќе биде вграден во најновите модели на iPhone. Интригантна е новата опција во сегментот на Авионскиот режим, кој отсега ќе дозволува поврзување преку Bluetooth и Wi-Fi.

Се разбира, тоа значи дека Apple ја подобрил технологијата, со што нема да нанесе никаква штета за време на летање со авион, додека ви се активирани безжичната мрежа и Bluetooth.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}