Essential на Енди Рубин ќе биде водоотпорен

Објавено на 27.06.2017 во НовостиEssential на Енди Рубин ќе биде водоотпорен

Новиот возбудлив смартфон Essential PH-1 кој е креиран од основачот на Android Енди Рубин ќе биде еден од најсвежите на пазарот оваа сезона и многумина со нетрпение очекуваат да видат што ќе понуди.

Сега од компанијата Essential Products посочија дека вршат тестови за различни стандарди кои обезбедуваат водоотпорност и заштита од надворешни фактори, па останува уште само да се утврди кој IP сертификат ќе биде применет.

Essential PH-1 сега може само да се резервира, а продажбата ќе започне наскоро.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}