Apple Music ќе ви пушта песни за релаксирање

Објавено на 28.06.2017 во НовостиApple Music ќе ви пушта песни за релаксирање

Apple Music апликацијата доби нова опција My Chill Mix со која еднаш неделно на корисникот ќе му бидат претставени нови плеј листи со музика за релаксација и одморање. Бидејќи неделата најчесто е слобден ден за многумина тогаш ќе може да ги слушаат песните на My Chill Mix кои се внимателно одбрани да одговараат на вкусот на корисникот. 

My Chill Mix плеј листата ќе биде достапна постепена па проверете дали може да ја инсталирате на вашиот смартфон.

Автор: Ljupco Aleksovski


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}