Skype Preview за Android: Достапна бесплатна надградба

Објавено на 02.07.2017 во НовостиSkype Preview за Android: Достапна бесплатна надградба

Skype Preview, бета верзијата на Skype, е надградена со неколку нови алатки. Без разлика на тоа што пишува “unreleased” на Google Play Store, сепак може бесплатно да ја преземете на вашиот Android смартфон.

Сега корисниците ќе може да споделуваат фотографии и линкови од Skype на други апликации, што е огромно олеснување. 

Skype го подобрува и рендерирањето на in-call фотографиите и има нова опција на Skype за додавање или бришење на контакти директно од профилот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}