BlackBerry побрза да ги заштити корисниците со нова надградба

Објавено на 06.07.2017 во НовостиBlackBerry побрза да ги заштити корисниците со нова надградба

BlackBerry соопшти дека сите нивни смартфони кои работат со оперативниот систем Android ќе започнат да ја добиваат јулската безбедносна надградба со што ќе бидат заштитени од последно откриените пропусти во системот како и новите хакерски закани.

Први кои ќе може да ја инсталираат безбедносната надградба се корисниците на смартфони купени директно од BlackBerry, a подоцна во текот на неделата истата ќе биде пласирана и преку моделите купени од мобилните оператори.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}