Google Calendar за iPhone конечно со виџет

Објавено на 10.07.2017 во НовостиGoogle Calendar за iPhone конечно со виџет

Google конечно овозможи користење на информативен виџет за нивната Calendar апликација наменета за iPhone, па така освен иконата со виџетот ќе може да ги прегледате закажаните активности за тековниот ден. 

Исто така iPhone смартфоните кои имаат Force Touch ќе може да активираат повеќе команди со примена на различни нивоа на притисок врз иконата за Google Calendar и корисниците ќе имаат можност за различни видови на активации. Надградбата за Google Calendar веќе е достапна во App Store.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}