The Elder Scrolls: Legends наскоро бесплатно за Android

Објавено на 10.07.2017 во ИгриThe Elder Scrolls: Legends наскоро бесплатно за Android

Bethesda објави дека играта The Elder Scrolls: Legends во текот на овој месец ќе биде лансирана за Android платформата. Станува збор за игра со карти со кои играчите се спротиставуваат еден против друг и треба да применат различни стратегии за да победат. 

За почеток гејмерите ќе може да се регистрираат за The Elder Scrolls: Legends и додека не започне пласманот често ќе добиваат по една легендарна карта. Претходно The Elder Scrolls: Legends беше достапна за таблети, а наскоро бесплатно ќе може да се симне и за Android смартфон.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}