iPhone 8 ќе има топ изглед со ефект на огледало

Објавено на 10.07.2017 во НовостиiPhone 8 ќе има топ изглед со ефект на огледало

Според визуелниот артист Бенјамин Гескин новиот премиум смартфон iPhone 8 ќе има нов вид на маска целосно изработена од стакло со посебна боја која ќе дава впечаток на отсјај на огледало. 

Гескин за таа цел направи и концепт слика која прикажува како би можел iPhone 8 навистина да изгледа, секако доколку овие шпекулации се вистинити.

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}