18 трикови на iPhone за побрзо пишување

Објавено на 12.07.2017 во Новости18 трикови на iPhone за побрзо пишување

Ако сакате побрзо да пишувате на iPhone, има мали трикови, кои многу може да ви го олеснат типкањето на пораките до пријателите. Разгледајте ги сликите одоздола ако имате iPhone тастатура:

Дали ви се допаднаа сликите и мислите дека ќе ви помогнат?Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}