Samsung: Распакување на стилизираниот Galaxy J5 (2017)

Објавено на 12.07.2017 во НовостиSamsung: Распакување на стилизираниот Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) е наследникот на J5 од 2016 година, смартфон што доаѓа од средната класа со лесно пристапна цена. Со новиот модел се заменува пластичното тело со убаво стилизиран метал и има потенки рамки, што го прави повеќе комфортен за држење со едната рака.

Предноста е тоа што новата петка има екстра премиум алатки, а цената е задржана на ниско ниво: 5.2-инчен дисплеј, HD резолуција од 720 x 1280 пиксели, со многу квалитетна камера и добри фотографии. Погледнете го распакувањето на Galaxy J5 (2017) на видеото одозгора и пишете ни што мислите за него. 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Mate 10 Pro
  • G6
  • 3310 (2017) 3G
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2
  • 105 (2017)
 


{}