Дали Samsung сам протече слика од Galaxy Note 8?

Објавено на 14.07.2017 во НовостиДали Samsung сам протече слика од Galaxy Note 8?

Samsung Mobile презентираше видео во кое е прикажан новиот осум-јадрен Exynos 9, но тоа што најмногу го привлече вниманието е сликата на самиот мобилен уред која е искористена на официјалниот Твитер профил.

Станува збор за досега непознат смартфон на Samsung, па затоа веќе се подгреваат шпекулациите дека Samsung самиот протече слика од претстојниот Galaxy Note 8.

Mожеби е само генеричен модел на Samsung смартфон сличен на Galaxy S8 бидејќи не е прикажан во целост, но исто така постои можност дека токму ова е Galaxy Note 8. Затоа повеќе детали очекуваме наскоро.

 
Најнови телефони
 
  • Mate 10 Pro
  • G6
  • 3310 (2017) 3G
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2
  • 105 (2017)
 


{}