Google Maps ве советува во колку часот е најдобро да одите на пат

Објавено на 17.07.2017 во НовостиGoogle Maps ве советува во колку часот е најдобро да одите на пат

Многумина ја фалат ефикасноста на апликацијата Google Maps за патување, која одлично ги води корисниците и никогаш не забошотила досега. Maps сега со надградбата има и опција за да ве советува кога е најдобро да одите на пат.

За сите корисници на Android уреди е достапна апликацијата, која има увид во секое време каков е сообраќајот. Од лично искуство знаеме дека дури и кога имате потенцијален сообраќаен метеж пред вас, може да ве советува да одите преку тесни патчиња за да избегнете долги редици на чекање. На пример, недостаток би можел да биде тоа што не ви кажува колку време ќе заштедите ако тргнете 1 час порано. Кое е вашето искуство со Google Maps?

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}