Amazon Anytime ќе му се спротистави на Facebook Messenger

Објавено на 17.07.2017 во НовостиAmazon Anytime ќе му се спротистави на Facebook Messenger

Amazon најверојатно развива сопствена апликација за допишување која треба да му се спротистави на Facebook Messenger но, и останатите десетици конкуренти како Viber, WhatsApp, Skype и многу други. 

Засега нема детали по што Amazon Anytime ќе се разликува од конкурентите, но може да се претпостави дека ќе има вградени функции за полесен шопинг онлајн како и пристап до мултимедијалните содржини на Amazon. 

Amazon Anytime треба да понуди и можност за аудио и видео поврзување, споделување на слики и видеа, како и додавање на стикери, филтри и гифови. 

Исто така се очекува големо внимание да биде посветено на безбедноста, па комуникацијата преку Amazon Anytime ќе биде заштитена со енкрипција. 

Конечната форма на Amazon Anytime засега се уште не е утврдена, па повеќе детали очекуваме наскоро. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}