Жена со 100 iPhone телефони на телото за „шверц-комерц“

Објавено на 21.07.2017 во НовостиЖена со 100 iPhone телефони на телото за „шверц-комерц“

Кинескиот аеродром имал интересно искуство со жена што сакала да шверцува 100 iPhone телефони. Жената била сомнителна во моментот кога царинските работници сфатиле дека има тело со чудни пропорции. Прво помислиле дека станува збор за жена што има проблем со телесната тежина, но наскоро откриле дека станува збор за „шверц-комерц“.

Шверцерката успеала да смести 100 iPhone телефони и 15 луксузни часовници во телото, за да ги пренесе илегално од Кина во Хонг Конг. И покрај рекордниот број на телефони, жената на која името не и се открива, не е рекордер во обидот за шверцување, затоа што пред 2 години мажот што бил сопрен на царината, имал залепено дури 146 iPhone-и.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}