Енди Рубин лично вети дека Essential Phone ќе биде испорачан

Објавено на 23.07.2017 во НовостиЕнди Рубин лично вети дека Essential Phone ќе биде испорачан

Енди Рубин кој го успешно го основаше Android сега е пред нов многу поголем предизвик на развој на неговата нова компанија Essential Product. бидејќи нивниот прв смартфон доцни со испораката Енди Рубин лично им се обрати на корисниците ветувајќи им дека што е можно побрзо ќе започне испораката на првите Essential смартфони и се заблагодари за огромната досегашна поддршка и верба во проектот.

Тој како и фановите и самиот е нестрплив да го испорача Essential PH-1 кој ќе има модуларни елементи и наскоро треба да се најде во продажба преку повеќе интернационални мобилни оператори. 

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}