The Rock во „филмска“ реклама за Siri на Apple

Објавено на 24.07.2017 во НовостиThe Rock во „филмска“ реклама за Siri на Apple

Актерот Двејн Џонсон или повеќе познат под прекарот The Rock ја сними досега најамбициозната реклама за Apple која повеќе наликува на краток акционен филм со доста шеги и „финти“.

Акционата ѕвезда The Rock глуми во голем број на холивудски блокбастери, но сака максимално да го искористи времето за своите авантури. Неговата харизма одлично се вклопува во оваа реклама за Siri која мора да ја погледнете.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}