Lenovo таблет со свиткување се трансформира во смартфон

Објавено на 25.07.2017 во НовостиLenovo таблет со свиткување се трансформира во смартфон

Lenovo го презентираше на својот голем настан - Lenovo Tech World. Lenovo навистина се потрудил да произведе одличен уред, што може да се претвори и во смартфон од таблет. Фасцинантното кај овој софистициран дизајн е што таблетот може да се свитка на половина.

Lenovo таблетот е совршен за мултимедија, имате опција да го поврзете со тастатура или да го соберете во џеб. Ќе ве импресионира тоа што може да го користите само со едната рака како телефон кога е свиткан. Уште не е одлучено кој мобилен оперативен систем ќе го има, што мислите вие, што би било подобро Android или iOS? Што мислите за продуктот на Lenovo?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}