Spotify сега има двојно повеќе претплатници од Apple Music

Објавено на 01.08.2017 во НовостиSpotify сега има двојно повеќе претплатници од Apple Music

Spotify се пофали дека стигнале до бројката од 60 милиони претплатници кои секој месец плаќаат за премиум сервисот за 9,99 долари што е идентично со цената на претплата на Apple Music, но имаат сега двојно повеќе корисници.
Премиум сервисот на Spotify нуди можност за неограничено слушање на музика, без реклами, како и слушање без интернет конекција. Инаку Spotify има вкупно 140 милиони корисници со тоа што останатите ја користат основната верзија на стриминг апликацијата каде се пласираат реклами.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}