Новиот Google Earth конечно и на iOS

Објавено на 03.08.2017 во iOsНовиот Google Earth конечно и на iOS

Google по неколку месеци конечно ја лансираше специјализираната iOs верзија на новиот Google Earth кој сега ќе може да го користат сопствениците на iPhone и iPad уредите.

Google Earth 2.0 како што веќе се нарекува популарно нуди многу подобрен кориснички интерфејс, побогат приказ на информации, а најинтересни новитети се Voyager кој ви овозможува да гледате прекрасни виртуелни тури од најубавите локации, како и I'm feeling lucky опцијата која наместо вас ќе одбере место на планетата за истражување и откривање.

Користењето на Google Earth е бесплатно и може веднаш да го преземете од App Store.

 
Најнови телефони
 
  • Mate 10 Pro
  • G6
  • 3310 (2017) 3G
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2
  • 105 (2017)
 


{}