Споредба: iOS или Android - Што е подобро

Објавено на 06.08.2017 во ТуторијалиСпоредба: iOS или Android - Што е подобро

Blancco Technology Group компанијата правела мало истражување, со кое сака да демонстрира дали е подобар Android или iOS како оперативен систем. Тврдат дека Android е подоверлив телефон од iPhone. Дали е навистина така?

Проблемите со iOS софтверот со текот на годините се зголемувал во споредба со Android, кај кого стагнирале. Извештаите на Blancco Technology Group утврдуваат дека iOS уредите во последниот квартал на 2016 година, имале стапка на неуспех од 62%, додека кај Android бројката изнесува 47%. Најчестите проблеми со Apple се прегревање, апликации што не работат и проблем со слушалките. Кај Android најчести проблеми биле камерата, батеријата и USB-то.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}