Samsung Keyboard достапна и во Google Play за Galaxy уредите

Објавено на 09.08.2017 во НовостиSamsung Keyboard достапна и во Google Play за Galaxy уредите

Сервисната апликација Samsung Keyboard е лансирана во Google Play Store со што ќе се овозможи нејзино многу полесно надградување со нови верзии на софтверот и тоа ќе им помогне на многу корисници на Galaxy уредите да бидат во чекор со најновите услуги.

Секако, Samsung Keyboard не може да ја инсталирате како надворешна сервисна апликација за виртуелна тастатура на смартфон кој не е на Samsung. 

 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}