Galaxy C смартфоните наскоро ќе добијат Android Nougat

Објавено на 11.08.2017 во НовостиGalaxy C смартфоните наскоро ќе добијат Android Nougat

Samsung Mobile започна со тестови за Galaxy C смартфоните кои наскоро треба да добијат софтверска надградба со последно достапната верзија на оперативниот систем Android Nougat, како и повеќе новитети во корисничкиот интерфејс. Точна временска рамка не е утврдена, но некаде во септември Android 7.0 системот треба да е подготвен за Galaxy C5, Galaxy C7 и Galaxy C9 Pro
 Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}