Google Camera 4.4 новитетите ќе се вселат кај Pixel, Nexus и Android One

Објавено на 11.08.2017 во НовостиGoogle Camera 4.4 новитетите ќе се вселат кај Pixel, Nexus и Android One

Google ја ослободи најновата Google Camera 4.4 верзија, за сите корисници на Pixel, Nexus, и Android One во Play Store. Најновата надградба за апликацијата ги подобрува новитетите што беа претставени со Dev Preview 3 кај Android O beta. 

Со надградбата ќе може полесно да се префрлате од видео на фотографски режим директно со нови копчиња, наместо како досега со повлекување кон нагоре или надолу. Camera 4.4 воведува и двоен допир за да го зумира гестот што функционира во фотографскиот или видео режимот за 50%. Со двоен допир снимањето се враќа во нормала од зумирањето. 

Најновата верзија воведува и брзо активирање на селфи фотографирање за страствените Instagram-џии. Google Camera 4.4 исто така ќе може да се префрла од предна на задна камера со посебно копче и на многу полесен начин. Овие мали промени се значителни. 

Автор: Ljupco Aleksovski


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}