Фото доказ: Со 100км/ч типкал на два смартфона!

Објавено на 12.08.2017 во НовостиФото доказ: Со 100км/ч типкал на два смартфона!

Драги читатели, со ова сакаме да ви укажеме на опасноста што не демне сите нас кога возиме невнимателно, особено со голема брзина. Овој возач е фотографиран како вози 100км/ч и притоа ги држи двата телефона и типка на нив.

Британската полиција го фотографирала престапникот и го казнила со парична казна од 200 фунти и 6 казнени поени. Има ли потреба да објаснуваме во колкава опасност се доведува себеси и тие околу него кога типкал на смартфон додека вози?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}