Google Camera апликацијата располага и со Selfie Flash

Објавено на 12.08.2017 во НовостиGoogle Camera апликацијата располага и со Selfie Flash

Google во Play Store лансираше нова верзија на Google Camera апликацијата наменета за речиси сите видови на Android смартфони наменета како основен избор освен ако производителот не наметне своја апликација за сликање и снимање.

Во новата верзија најзначајна промена е воведувањето на опцијата Selfie Flash која овозможува да направите подобри селфи фотки во темни услови со обезбедување на дополнителна вештачка светлина со жолтеникава нијанса. 
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}