Новиот хибриден часовник на Samsung ќе биде Gear Sport

Објавено на 12.08.2017 во НовостиНовиот хибриден часовник на Samsung ќе биде Gear Sport

Како што веќе откривме дека Samsung подготвува хибриден часовник кој ќе биде комбинација на смарт часовникот Galaxy Gear и фитнес тракерот Gear Fit. 

Сега откриваме дека неговото име ќе биде Samsung Gear Sport со тоа што неговата официјална промоција ќе се случи најверојатно за време на IFA настанот во Берлин на крајот на месецов, но доколку не е подготвен навреме може и да дојде подоцна годинава. 

Од Gear Sport се очекува да има тело отпорно на вода со IP сертификат, мала доза на елеганција, како и бројни сензори за различни функции за фитнес и здрав живот, но и самостојно работење како смарт часовник.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}