Возачите ќе си помагаат на пат со Waze

Објавено на 17.08.2017 во НовостиВозачите ќе си помагаат на пат со Waze

Waze апликацијата за мапи и информации за состојбата на патот додаде нова опција за помош на пат. Со неа доколку имате проблеми со возилото на пример дупната гума или дефект ќе може да повикате помош на пат, а некој од корисниците на Waze кој е во близина ќе добие известување и ако сака ќе може да дојде и да ви помогне. 

Секако истото важи и вас ако добиете повик да асистирате на некого. Waze е апликација која многу зависи од соработката на самите корисници и се претвора во добро одржлива поради големата заедница. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}