Google воведува „прашања и одговори“ на Android

Објавено на 18.08.2017 во НовостиGoogle воведува „прашања и одговори“ на Android

Google Maps и Google Search добиваат нова услуга, со цел да може корисниците полесно да ги наоѓаат одговорите што ги интересираат. На пример, сакате да одите во хотел во друга држава или на плажа, па го барате идеалното место без да ве интересира колку тоа чини. Или пак најважно ви е да биде најевтино.

Без разлика дали е услуга или производ, во Maps и Search апликациите отсега ќе имате опција за поставување на прашање со името „прашања и одговори“. Освен тоа, имате и опција за најчесто поставувани и одговарани прашања, за да проверите што другите корисници бараат. Google ќе ја направи оваа функција супер ефикасна, затоа што директно ќе ги контактира сопствениците на деловните објекти за кои корисниците поставуваат прашања. Нам ни се допаѓа новата опција, а вам?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}