Google го официјализираше своето „колаче“ Android 8 Oreo

Објавено на 22.08.2017 во AndroidGoogle го официјализираше своето „колаче“ Android 8 Oreo

Google официјално го лансираше Android 8 и конечно го откри неговото име, исто како колачето Oreo. Има ли подобар начин за да ја глорификувате презентацијата на новиот мобилен оперативен систем? Претходно пишувавме рецензија за осмата верзија на Android, може да ја прочитате на овој линк

Google за настанот нарачал специјални колачиња Oreo, на кои било изгравирано лицето на човечето од Android, со зелен благ детал во средина.

Значи, се било оригинално за настанот, си што очигледно успеа да привлече внимание. Android дефинитивно има многу подобрувања во оперативниот систем, во речиси сите сегменти. Се можете детално да откриете овде.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}