Зошто Google Maps е најдобрата апликација на пазарот

Објавено на 30.08.2017 во НовостиЗошто Google Maps е најдобрата апликација на пазарот

GPS апликациите ги имаме во мал милион, но но само една е најдобра - Google Maps. Апликацијата ја има секој Android телефон, а знаете ли зошто е најдобра?

Секој коловоз на Google Maps е заведен и ажуриран, поради што автомобили на Google кружеа низ сите делчиња на светот. Плус тоа, може да си одбележите мапа до каде што сакате да патувате и да ја преземете на домашен интернет. Притоа нема да го трошите мобилниот интернет, затоа што има опција Offline Mode, кој функционира беспрекорно, затоа што веќе сте ја преземале мапата непосредно пред да тргнете.

Докажано на дело и испробано од нас, доколку имате вклучено мобилен интернет, точно знае каде има метеж и ве води по други патишта, па ако треба и мали селски патчиња, само за да не заглавите во сообраќајот. Имате информации кога ќе пристигнете на вашата дестинација според брзината на возењето и колку километри имате дотаму.Сте ја користеле ли досега Google Maps и какво е вашето искуство?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}