Apple ќе испише историја со Apple Park и iPhone 8

Објавено на 01.09.2017 во НовостиApple ќе испише историја со Apple Park и iPhone 8

„Вселенскиот брод“, како што народот популарно го нарекува огромниот објект на Apple што се градеше неколку години, конечно ќе биде официјално отворен годинава. 12 септември ќе биде датата кога новите модели на iPhone ќе бидат официјално претставени. Датата ќе ја запишеме сите за да остане запаметена, затоа што сме сигурни дека Тим Кук и екипата ќе организираат грандиозен и историски настан по повод 10 годишниот јубилеј од официјалното претставување на првиот iPhone во светот.

За iPhone 8 претходно ви ги објавивме информациите со кои што моментално располагаме. Apple Park е објектот кој сите корисници го снимаа секој месец со дрон како што напредуваше со градбата, од кого сите архитекти се фасцинирани поради повеќе причини. Седиштето на Apple во Купертин ќе располага со обновливи извори на енергија, така што ќе биде самоодржливо, без надворешни извори на енергија.

Второ, вработените ќе имаат многу забавни и богато-зелени паркови, така што ќе им се плати престој. Под објектот ќе има огромен број на паркинг простор за возила и воопшто формата на објектот ќе биде како препознатливото јаболко од логото на Apple

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}