Samsung Galaxy Note 8: „Најиновативен и најдобар дисплеј досега“

Објавено на 02.09.2017 во НовостиSamsung Galaxy Note 8: „Најиновативен и најдобар дисплеј досега“

Samsung Galaxy Note 8 има најиновативен и најдобар дисплеј“ од сите што досега ги тестирале, известуваат од DisplayMate, кои се познати по нивните ригорозни тестирања на смартфони. Пред да излезе Note 8, истата екипа го тестираше S8, па во свое време потврдија дека тој беше со најдобар дисплеј во светот.

Најголемата предност на Galaxy Note 8 е неговиот гигантски 6,3 инчен AMOLED дисплеј, како една од најмоќните спецификации на уредот. Исто така, Note 8 има и за 22% посветол дисплеј од Galaxy S8. Note има максимална осветленост до 1200 нити, додека максималната на Galaxy S8 изнесува 1000 нити. Што мислите вие?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}