Апликацијата на ЈСП е премногу комплицирана

Објавено на 03.09.2017 во НовостиАпликацијата на ЈСП е премногу комплицирана

Јавното сообраќајно ретпријатие (ЈСП) направи своја апликација за возниот ред, со цел патниците да добијат полесен пристап на информации за се. На апликацијата ги имате сите автобуски станици и пишува кои автобуси минуваат таму.

Апликацијата сепак не е функционална, затоа што наши Македонци и странски туристи не биле во можност да одат на Матка по повод празникот Голема Богородица. Имено, тие отишле, но превозот се комплицирал со тоа што од двокатен автобус биле пренесувани на минибус кај последна станица на број 12. Притоа сакале и да им наплаќаат вработените во службите, што е необјасниво. 

За апликацијата корисниците велат дека е нефункционална и премногу комплицирана за да би можеле лесно да се снајдеме. ЈСП нема коментар за жалбите на патниците. Какво е вашето искуство?

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}