Новиот Tinder со „златни“ профити од заводниците

Објавено на 05.09.2017 во НовостиНовиот Tinder со „златни“ профити од заводниците

Новата платена верзија на Tider апликацијата изби на првото место според профитабилност во App Store продавницата на Apple. Благодарение на претплатата од 14,99 долари профитите се драстично зголемени и заводниците ги користат новите можности за запознавање на нивните симпатии и потенцијални врски.

Tinder Gold овозможува полесно да се изберат „спојките“ со профили кои се компатибилни по што ако има заемно прифаќање многу побрзо започнува допишувањето. 

Оваа верзија на Tinder неодамна беше официјално пуштена во глобална употреба и резултатите се веднаш видливи. Tinder исто така почна да пласира реклами од што добива екстра приходи.

Претходно во App Store доминаа пред се игри како Candy Crash и Pokemon Go, a сега на врвот на најпрофитабилните апликации се и Netflix и Pandora. 
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}