И Xperia XZ ќе ја добие атрактивната 3D Creator апликација

Објавено на 05.09.2017 во НовостиИ Xperia XZ ќе ја добие атрактивната 3D Creator апликација

Sony Mobile донесе одлуката новата 3D Creator апликација која беше промовирана заедно со свежите  XZ1 и XZ1 Compact смартфони да ја направи достапна и за последниот премиум смартфон Xperia XZ со што ги придоби симпатиите од корисниците.

3D Creator е атрактивна апликација со која ќе може да создавате креативни ефекти со сликите направени преку камерата која скенира објекти, лица и сцени во 3D. Надградбата со 3D Creator за Sony Xperia XZ ќе пристигне заедно со Android 8.0 Oreo системот кон крајот на есента.
 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}