Samsung Galaxy Note 8 од старт ќе работи со Google Daydream VR

Објавено на 07.09.2017 во НовостиSamsung Galaxy Note 8 од старт ќе работи со Google Daydream VR

Samsung Mobile имаше фантастична промоција на новиот фаблет Galaxy Note 8 кој ги има сите неопходни атрибути да прерасне во најмоќниот и најфункционалниот фаблет на пазарот. Исто така бенефит е што од старт ќе работи со Google Daydream платформата за виртуелна реалност и нема потреба да се чека за било каква софтверска надградба како кај Galaxy S8.

Ова се дознава од првите модели на Samsung Galaxy Note 8 кои се доделени на публикации за тестирање. Тоа значи дека корисниците на Samsung Galaxy Note 8 ќе може да уживаат во виртуелни содржини преку Gear VR очилата на Samsung или пак со било кои други смарт очила кои се компатибилни со Daydream.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}