Што ќе донесе Android 8.1 ?

Објавено на 07.09.2017 во НовостиШто ќе донесе Android 8.1 ?

Google иако не е ни одблиску до брз пласман на најтазе оперативниот систем Android Oreo веќе ја подготвува неговата надградба со верзијата Android 8.1 која е откриено е дека стигнува наскоро преку бета Google мобилната апликација.

Од почетниот поглед новата верзија на Android 8.1 ќе донесе повеќе поправки на почетните багови во системот и негова поголема стабилизација со што се надеваме и самите перформанси нема да претрпат никакви измени. 

Први кои ќе ја добијат надградбата со Android 8.1 системот се Pixel смартфоните од втората генерација на Google. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}