Samsung Galaxy S8 наскоро ќе добие Oreo надградба

Објавено на 09.09.2017 во НовостиSamsung Galaxy S8 наскоро ќе добие Oreo надградба

Samsung Mobile започна со подготовки за достава на надградбата на оперативниот систем Android Oreo намената за премиум смартфонот Samsung Galaxy S8 која ќе донесе повеќе квалитетни промени, пред се за управување на батеријата и новитети во смарт асистентот на Google.

За Samsung Mobile да се осигура дека надградбата ќе биде без никакви проблеми наскоро ќе започне и бета тестирање за помал број на корисници, а потоа ќе следи и целосната официјална надградба со Oreo за Samsung Galaxy S8.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}