Moto X4 ќе добие поевтина Android One верзија

Објавено на 11.09.2017 во НовостиMoto X4 ќе добие поевтина Android One верзија

Ликстерот Еван Блас откри слика од смартфон кој најверојатно е Android One верзија на Moto X4 и истиот се очекува да биде лансиран преку програмата на Google за поевтини смартфони во Европа и за прв пат во САД бидејќи досега повеќе беше наменета за земјите во развој како што е Индија.

Android One верзијата на Moto X4 најверојатно ќе располага со многу слични технички спецификации како и основниот модел со тоа што преку соработката со Google ќе има пониска цена и оригинален Android систем за полесни и побрзи софтверски надградби. Повеќе детали се очекуваат наскоро.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}