На YouTube од мобилен ќе менувате и брзина на видеата

Објавено на 11.09.2017 во НовостиНа YouTube од мобилен ќе менувате и брзина на видеата

YouTube продолжува со збогатување на опциите на мобилната апликација за Android и iOs која станува се повеќе функицонална и подеднакво квалитетна како и десктоп верзијата. Меѓу најновите новитети е и додавувањето на можноста за избор на брзина на гледање на видеата на мобилен од YouTube.

Од YouTube објаснуваат дека им било потребно време да ги надминат техничките предизвици за синхронизирање на брзината на видеото и тонот за задржување на квалитетот, па така сега ќе нема никакви пречки за корисниците на мобилната апликација.

Забрзувањето или забавувањето на снимката може да биде многу корисно при гледање на различни видео содржини, од потребата за поголема концетрација за забележување на детали до потребата од брзо прегледување на делови од долгите видеа кои не ви се многу значајни.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}