Apple TV ќе има најдобра слика досега

Објавено на 11.09.2017 во НовостиApple TV ќе има најдобра слика досега

Според протечените информации за претстојната петтата генерација на Apple TV се открива дека ќе има поддршка за видео во 4K HD резолуција со исполнување и на HDR10 и Dolby Vision визуелните стандарди. 

За стриминг на видеа преку новиот Apple TV систем ќе биде потребна и интернет конекција од најмалку 15Mbps. Конзолата на Apple TV ќе работи со A10 Fusion процесорот и 3 GB RAM, па наскоро се очекуваат повеќе детали за пласманот и цената.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}